Rosevalley.hu

 

Az igényes tárhely szolgáltatás alapja a magas arányú rendelkezésre állás és a minőségi ügyfélszolgálat. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a mi szerverünknek, szakembergárdánknak és az ügyfélszolgálattal foglakozó kollégánknak hála ezt maradéktalanul teljesítjük. Ezen felül tárhely szolgáltatásainkat nagyon kedvező áron veheti igénybe. Tekintse meg webtárhely csomagjainkat vagy böngésszen oldalunkon ha más szolgáltatásra lenne szüksége. Amennyiben a felsorolt szolgáltatási csomagjaink nem tükrözik konkrét elképzeléseit munkatársunk segítségével összeállíthatja az igényeinek megfelelő csomagját.

 

Infrastruktúrális háttér

Szerverünk megfelelően biztosított, klimatizált szerverteremben van elhelyezve optimális működési körülmények között. Működési paraméterek folyamatos monitorozása a megfelelő működés garanciája. Szerverünk folyamatos 30 napos mentési ciklusa is az ügyfelek adatainak biztonságát garantálja.

 

Szoftver infrastruktúra

Szerverünk Debian GNU/Linux operációs rendszert futtatnak Apache webkiszolgálón keresztül PHP segítségével. Adatbázisszervereink MySQL, PostgreSQL alapokon működnek. A webmail felületét a Roundcube segítségével érhetik el. Webstatisztikákat AWStats illetve Webalizer alkalmazások segítségével készíthet. Adminisztrációs felületét a Webmin/Virtualmin felügyeleti rendszer segítségével tarthatja karban, szerezhet róla információkat.

 

Egyéb szolgáltatásaink

Már működő weblapjának weblapkarbantartása, tanácsadás az esetlegesen felmerülő problémák megoldására. Szoftverfejlesztés php,python,javascript,jquery,angularjs,PosgreSQL, MySQL alapokon.

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.